Zaterdag 10 en zondag 11 september 2016 vinden de jaarlijkse Open Monumentendagen plaats. Dutch Concreations heeft de afgelopen periode diverse werkzaamheden verricht in het monumentale pand "Café Laros" in Velp. Wij zijn trots op het resultaat en zijn dan ook blij dat iedereen tijdens de monumentendagen in staat wordt gesteld om het gerestaureerde pand inclusief de gave betonlook-elementen te komen bewonderen.

Op onze projectenpagina kunt u lezen wat wij hier zoal gedaan hebben.

Bent u geïnteresseerd in de vele mogelijkheden van beton ciré? Kom dan zeker een kijkje nemen. Dutch Concreations is namelijk zelf ook aanwezig op zaterdag van 13:00 tot 18:00 uur en op zondag van 13:00 tot 17:00 uur. Naast uitleg over de betonlook-afwerking van het interieur van Café Laros, zullen wij ook enkele creatieve beton-oplossingen tentoonstellen. Natuurlijk kunt u dan ook bij ons terecht voor informatie over beton ciré op vloeren, wanden, en meubels.

Wij hopen u het weekend ook te mogen begroeten. Het adres van Café Laros is Jeruzalem 23, 6881 JK Velp (bij Arnhem).

Wilt u meer weten over het monumentale pand "Café Laros"? Kijk dan op de website rijksmonumenten.nl. De Velpsche Courant kan u nog meer achtergrondinformatie geven, en bevat tevens enkele historische foto's van het pand en het interieur. Meer informatie over de Open Monumentendagen kunt u hier vinden.