Historie

Hoe het begon

Dutch Concreations is in 2015 als handelsnaam geregistreerd. Tony Burki is echter al vele jaren langer actief. In 1995 is Tony begonnen met Deco Carpet. Naast het leveren en leggen van vloerbedekkingen, zijn raamdecoraties al sbnel aan het dienstenaanbod toegevoegd.

Groei dienstenaanbod

Omdat klanten het nu eenmaal prettig vinden om binnen een bouwproject één aanspreekpunt te hebben, is in de jaren die volgen de dienstverlening verder uitgebreid met schilderwerk en algemene kluswerkzaamheden. Die uitbreiding zet zich eind jaren '90 door richting de afbouw van wanden en plafonds. Als in 2002 de samenwerking met Van Wanroij Klus- en Onderhoudsservice tot stand komt, kunnen zelfs kleinschalige verbouwingen worden aangenomen, die woongereed opgeleverd kunnen worden.

Omdat de naam Deco Carpet de lading niet meer dekt, worden de brede activiteiten onder de naam Total Living Concepts ondergebracht. Deco Carpet blijft zich verder ontwikkelen als dé specialist voor vloerbedekkingen.

Focus op beton

In 2011 volgt de eerste kennismaking met beton ciré door een cursus in Amsterdam. Na diverse cursussen bij fabrikanten  maakt het leveren en aanbrengen van betonstuuk vanaf 2012 een steeds prominenter aandeel van de werkzaamheden uit. In 2015 vertaalt dit zich in de oprichting van Dutch Concreations: een bedrijfsonderdeel dat zich gespecialiseerd heeft in betonlook.

Op onze website laten wij u graag kennismaken met de vele betonlook-toepassingen. Zo biedt de in 2015 gestarte samenwerking met Jacobs Meubels een groot aantal verrassende mogelijkheden. Ook leggen wij uit waarin onze werkwijze zich onderscheidt van een stucadoor die beton er even bij doet.